brush

نرم افزار

7:36 ق.ظ / 15 فروردین 1404

نرم افزار crm ابری چیست و چه مزایایی دارد؟

CRM ابری چیست و چه مزایایی دارد؟

در این مقاله قصد داریم موضوع نرم افزار crm ابری را مورد بررسی قرار دهیم. در ابتدا ضمن ارائه تعریفی از crm ابری، نحوه عملکرد آن را تشریح نمودیم. سپس مزایای CRM ابری و ویژگی های کلیدی را توضیح داده ایم. در نهایت نیز به نحوه انتخاب یک CRM ابری اشاراتی نموده ایم. می توان گفت با مطالعه این مقاله به فهم مناسبی در زمینه موضوع نرم افزار crm ابری دست خواهید یافت. در آخر می توانید دیدگاه ها و نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

 

مقدمه ای بر crm ابری

یک CRM مبتنی بر ابر، یک سیستم CRM است که در فضای ابری میزبانی می‌شود و امکان دسترسی به داده‌ها را از هر مکانی (هر مکان و هر دستگاهی با دسترسی به اینترنت) فراهم می‌نماید. همچنین، همکاران صرف نظر از بخش (یا از هر واحد تجاری) می‌توانند به طور همزمان با داده‌های یکسان کار کنند. نرم‌افزار CRM ابری شما را قادر می‌سازد از راه دور با راندمان بالا کار نمایند. گارتنر (Gartner) در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که بیش از ۸۵ درصد سازمان‌ها تا سال ۲۰۲۵ اصل “ابتدا ابر” را پذیرفته و بدون استفاده از معماری‌ها و فناوری‌های بومی ابری نمی‌توانند استراتژی‌های دیجیتال خود را به طور کامل اجرا کنند. یک CRM مبتنی بر ابر می‌تواند به شما کمک کند تا بهره‌وری را افزایش دهید، سودآوری را بالا ببرید و خدمات بهتری به مشتریان خود ارائه دهید.
مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) یک فناوری قدرتمند است که دیدگاهی واحد از هر مشتری به کسب و کار شما می‌دهد و مدیریت روابط، کسب بینش‌های ارزشمند و ارائه تعاملات شخصی‌شده را آسان‌تر می‌کند. این کار را با جمع‌آوری تمام تعاملات مرتبط با مشتری شما در یک مکان انجام می‌دهد و امکان سازماندهی، پیگیری و تجزیه و تحلیل بهتر داده‌ها را فراهم می‌نماید. به طور سنتی، رایج بود که کسب و کارها سیستم‌های CRM داخلی داشته باشند که آنها را مجبور به سرمایه‌گذاری در نرم‌افزار و سخت‌افزاری می‌کرد که سپس باید آن را نگهداری می‌کردند. امروزه، اکثر سازمان‌ها به CRMهای ابری مدرن روی آورده‌اند، جایی که نرم‌افزار و ذخیره‌سازی داده‌ها روی اینترنت و خارج از سایت وجود دارد. اجرای CRM شما در فضای ابری مزایای زیادی دارد، از جمله راه‌اندازی و عملکرد آسان‌تر، انعطاف‌پذیری بیشتر برای مقیاس‌بندی سریع و پتانسیل افزایش سودآوری. بیایید نگاهی بیندازیم به اینکه دقیقاً CRM ابری چیست، مزایای آن چیست و چگونه بهترین آن را برای سازمان خود انتخاب کنیم.

 

crm ابری چیست؟

یک CRM ابری یا CRM مبتنی بر ابر، نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری است که از طریق اینترنت توسط یک ارائه‌دهنده شخص ثالث میزبانی می‌شود. آن ارائه‌دهنده مسئول به‌روز نگه داشتن نرم‌افزار و عملکرد مطمئن آن، و همچنین حفظ ذخیره‌سازی داده‌های کاربردی و ایمن است. با این راه‌حل، داده‌های مشتری از هر کجا، با استفاده از تقریباً هر دستگاهی، قابل دسترسی است و به کسب‌وکارها در قابلیت‌های CRM خود برتری می‌دهد. اینها مزایای بزرگی نسبت به CRMهای سنتی داخلی هستند که کسب‌وکارها را ملزم به میزبانی و راه‌اندازی سرورها و شبکه‌هایی می‌کنند که پایگاه داده مشتری را در خود جای می‌دهند. علاوه بر ساخت و نگهداری زیرساخت، کسب‌وکار مسئول مدیریت و به‌روزرسانی مداوم نرم‌افزار CRM است. آنها همچنین باید یک تیم مدیریت فناوری اطلاعات استخدام کنند یا منابع موجود را برای نگهداری CRM اختصاص دهند. به‌روزرسانی‌های مداوم CRMهای داخلی نیز منجر به خاموشی اجباری می‌شود، زمانی که تیم فناوری اطلاعات به‌روزرسانی‌ها را انجام می‌دهد (با فرض اینکه آنها شبانه یا آخر هفته‌ها کار نمی‌کنند)، که در طی آن کارکنان ممکن است قادر به دسترسی به سیستم نباشند. یک CRM مبتنی بر ابر نوعی نرم‌افزار به عنوان سرویس (SaaS) است، به این معنی که راه‌حل به صورت آنلاین از طریق یک ارائه‌دهنده خارجی میزبانی می‌شود. یک برنامه CRM ابری از طریق اینترنت ارائه می‌شود که مزایایی برای کارکنان، تیم فناوری اطلاعات و کل سازمان دارد.

 

نحوه عملکرد crm ابری

در این بخش نحوه عملکرد CRM ابری برای هر قسمت را به صورت جداگانه بررسی خواهیم کرد.

  • کارکنان

با یک CRM ابری، کارکنان به سادگی از طریق یک برنامه یا داشبورد مبتنی بر اینترنت متصل می‌شوند. هر کسی که به هر دلیلی نیاز به دسترسی به سیستم CRM داشته باشد مانند یافتن اطلاعات تماس مشتری، بررسی معیارهای کمپین بازاریابی یا بررسی درخواست‌های خدمات مشتری گذشته می‌تواند این کار را در هر زمان از طریق رایانه رومیزی یا لپ‌تاپ یا با استفاده از CRM تلفن همراه با یک تلفن هوشمند یا تبلت انجام دهد.

  • سازمان‌ها

پلتفرم‌های CRM ابری به راحتی با برنامه‌های دیگر ادغام می‌شوند و امکان جریان آزاد و ایمن داده‌ها را فراهم می‌کنند و تصویری کامل از سازمان و مشتریان آن ارائه می‌دهند. این نمای 360 درجه به طور مداوم به‌روزرسانی می‌شود و تضمین می‌کند که هر بخش از کسب‌وکار به جدیدترین اطلاعات مشتری دسترسی دارد. این بینش‌های یکپارچه و به‌موقع، مدیریت روابط را در کل چرخه عمر مشتری، اعم از بخش‌هایی مانند فروش، خدمات، بازاریابی و تجارت دیجیتال، بهبود می‌بخشد.

  •  فناوری اطلاعات

یک راه‌حل CRM ابری می‌تواند به طور یکپارچه با مجموعه کامل ابزارهای کسب و کار شما ادغام شود و به اطلاعات اجازه جریان بدون مانع را بدهد و نمای 360 درجه واقعی از مشتری خود را به شما ارائه دهد. با تمام داده‌های خود در یک مکان هم از منابع داخلی و هم از برنامه‌های خارجی یکپارچه سیلوها حذف می‌شوند و تیم‌های شما را قادر می‌سازند تا با آخرین اطلاعات با هم کار کنند. با یک CRM ابری، کارکنان فناوری اطلاعات کسب‌وکار شما مسئول ساخت زیرساخت CRM نیستند و نیازی به نگرانی در مورد تدارکات و مدیریت امنیت ندارند. آنها همچنین نیازی به نگرانی در مورد نگهداری مداوم نخواهند داشت. یک CRM ابری، کارکنان فناوری اطلاعات شما را از پیگیری اجرای تغییراتی که گاهی اوقات شامل به‌روزرسانی دستی هر رایانه در سیستم است، نجات می‌دهد.

بیشتر بخوانید: CRM چیست؟

مزایای CRM ابری

مزایای crm ابری

استفاده از CRM ابری می‌تواند به شرکت‌های بی تو سی (B2C) و بی تو بی (B2B) کمک کند. چه یک کسب‌وکار کوچک باشید که به CRM نیاز دارد و چه یک شرکت بزرگ، سیستم مبتنی بر SaaS مناسب می‌تواند به شما کمک کند بهره‌وری کارکنان را افزایش دهید، سودآوری را بالا ببرید و خدمات بهتری به مشتریان خود ارائه دهید. به عنوان مثال، با یک CRM ابری، یک مدیر فروش می‌تواند اهداف واقع‌بینانه را بر اساس داده‌های به‌روزرسانی‌شده تعیین کند. یک بازاریاب می‌تواند کمپین‌های قطره‌ای خودکار و مجهز به هوش مصنوعی را بر اساس اقدامات خاص ایجاد کند. و یک متخصص خدمات مشتری می‌تواند فوراً تاریخچه کامل یک مخاطب را در حین تعامل با او مشاهده کند. در اینجا برخی از مزایای کلیدی سیستم‌های CRM مبتنی بر ابر آورده شده است:

  • مقرون به صرفه بودن

هنگامی که نرم‌افزار CRM مبتنی بر ابر باشد، نیازی به خرید سخت‌افزار، میزبانی سرورها، نظارت بر امنیت یا مدیریت سیستم ندارید. این بدان معناست که هزینه‌های اولیه و همچنین هزینه‌های جاری به طور قابل توجهی کمتر است. راه‌حل CRM را می‌توان با سرمایه‌گذاری اولیه بسیار کمتر پیاده‌سازی و در سیستم‌های موجود ادغام کرد و می‌توانید نگهداری آن را به ارائه‌دهنده بسپارید.

  • کاهش زمان از کارافتادگی

هنگامی که راه‌حل CRM شما به جای داخلی در فضای ابری قرار دارد، برای نصب و به‌روزرسانی نرم‌افزار نیازی به از کارافتادگی نیست. همه اینها به صورت خودکار اتفاق می‌افتد و توسط ارائه‌دهنده سیستم انجام می‌شود. این به معنای اختلالات کمتر برای کسب‌وکار شما است و اعضای تیم فناوری اطلاعات شما را آزاد می‌کند تا وقت خود را در جای دیگری صرف کنند.

  • داده‌های یکپارچه و به‌روزرسانی‌شده

CRMهای ابری به دلیل سهولت ادغام با سایر سیستم‌های SaaS، شما را قادر می‌سازند تا منابع داده را به طور مؤثرتری مرتب، تجزیه و تحلیل و در یک نمای مشتری مشترک یکپارچه کنید. علاوه بر این، این داده‌ها مانند علایق هر مشتری، تاریخچه خرید و تعاملات در سراسر کانال‌ها می‌توانند به صورت خودکار به‌روزرسانی شوند و بینش‌های به‌موقع را برای تصمیم‌گیری سریع همه تیم‌های شما فراهم نمایند.

  • سفرهای مشتری شخصی‌شده

کسب‌وکار شما با داده‌های یکپارچه‌ای که توسط CRM ابری ثبت می‌شود، می‌تواند پیام‌های پویا و متناسب با مشتریان فردی ایجاد کند. از آنجا که داده‌های موجود در CRM به محض به‌روزرسانی قابل دسترسی هستند، این دسترسی می‌تواند دائماً اصلاح و شخصی‌سازی شود تا با سفر همیشه در حال تغییر هر مشتری مطابقت داشته باشد.

  • امنیت مورد اعتماد

امنیت برای CRMها بسیار مهم است، زیرا این سیستم‌ها داده‌های حساس مشتری را مدیریت می‌کنند. یک CRM ابری می‌تواند دستیابی به امنیت مورد اعتماد را با ویژگی‌هایی مانند پشتیبان‌گیری خودکار، نظارت مداوم و به‌روزرسانی‌های خودکار نرم‌افزار که در برابر تهدیدهای نوظهور محافظت می نمایند، بسیار آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر کند.

  • انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری

با یک CRM مبتنی بر ابر، مقیاس‌بندی راه‌حل به بالا یا پایین با تکامل کسب‌وکار شما و تغییر نیازهایتان آسان‌تر است. کارکنان را می‌توان به سرعت به سیستم اضافه یا از آن حذف کرد و ابزارهای جدید را می‌توان در صورت لزوم گنجاند. این انعطاف‌پذیری همچنین به این معناست که شما فقط برای مقیاس و ویژگی‌های مورد نیاز خود هزینه پرداخت خواهید کرد.

  • دسترسی آسان از هر کجا

یک CRM مبتنی بر ابر به اعضای تیم شما این امکان را می‌دهد که در هر زمان و در هر پلتفرمی به سیستم دسترسی داشته باشند. آنها می‌توانند روی آن از دفتر، خانه یا محل کار خود کار کنند. این امر تیم‌ها را قادر می‌سازد تا بیشتر با یکدیگر همکاری و پاسخگو باشند و از هر کجا که هستند با هم کار کنند تا با شرایط در حال تغییر و رفتارهای مشتری سازگار شوند.

بیشتر بخوانید:  اهمیت نرم افزار CRM چیست؟

بیشتر بخوانید: نرم افزار چیست؟

 

ویژگی‌های کلیدی یک crm ابری

CRMهای مبتنی بر ابر سیستم‌های پویا هستند که می‌توانند به کسب‌وکار شما در طیف وسیعی از زمینه‌ها کمک کنند، از تقویت بازاریابی مرتبط‌تر و افزایش فروش گرفته تا ارائه خدمات مشتری مؤثرتر. یک CRM ابری مدرن مجموعه‌ای از ابزارهای قدرتمند را ارائه می‌دهد. داشبوردهای تحلیلی می‌توانند دقیقاً به شما نشان دهند که در ایمیل‌های بازاریابی شما روی چه چیزی کلیک می‌شود. پروفایل‌های یکپارچه مشتری، مشتریانی را که هنوز پرونده‌های خدماتی باز دارند، نشان می‌دهند و هوش مصنوعی (AI) داخلی می‌تواند تماس‌های فروش را خلاصه کند و حتی ایمیل‌های دسترسی را برای شما بنویسد. در این بخش برخی از ویژگی‌های CRM وجود دارد که هنگام بررسی و ارزیابی CRMهای ابری باید به دنبال آنها باشید.

  • منبع واحد حقیقت

یکی از دشوارترین چالش‌هایی که کسب‌وکارها با آن روبرو هستند، مقابله با سیل داده‌ها است. اطلاعات بسیار زیادی به سرعت از منابع مختلف زیادی وارد می‌شود که می‌تواند غیرممکن به نظر برسد. یک CRM می‌تواند این مشکل را با متحد کردن داده‌های مشتری در یک مکان حل کند. این امر پایه و اساس همکاری واقعی بین تیم‌ها را فراهم می‌کند.

  • گزارش‌دهی و داشبوردها

داشتن تمام داده‌های مشتری خود در یک مکان، اگر این اطلاعات قابل دسترسی نباشد و به روش‌های مفیدی ارائه نشود، برای کسب‌وکار شما مفید نیست. یک CRM ابری خوب دارای ابزارهای گزارش‌دهی و داشبوردهایی خواهد بود که می‌توانند شخصی‌سازی و به سرعت به آنها دسترسی پیدا کرد و همچنین می‌توانند انواع مختلفی از بینش‌ها را از عادات و علایق مشتری گرفته تا اثربخشی پایپ لاین و سودآوری، ارائه دهند.

  • هوش مصنوعی (AI)

یک CRM ابری مبتنی بر هوش مصنوعی مدرن دارای هوش مصنوعی داخلی است که مورد اعتماد است و بخشی یکپارچه از تجربه نرم‌افزار است. هوش مصنوعی که بر اساس داده‌های مشتری شما استوار است، باید بتواند در طیف وسیعی از زمینه‌ها، از ایجاد تجربیات مرتبط گرفته تا خودکارسازی وظایف اداری مانند ورود داده‌ها، کمک کند. عوامل هوش مصنوعی حتی می‌توانند پشتیبانی خودمختار را برای کارکنان و مشتریان ارائه نمایند و پاسخ‌ها و خدمات مرتبط را ارائه دهند. همچنین باید بتواند بینش‌های پنهان در داده‌های شما را که به شما کمک می‌کند فرصت‌های جدیدی برای افزایش درآمد و ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود بیابید، کشف نماید.

  • مدیریت تماس

یکی از ویژگی‌های اصلی هر CRM، مدیریت متمرکز تماس است که به هر یک از اعضای تیم امکان دسترسی آسان به اطلاعات مشتری را می‌دهد. این مدیریت تماس باید امکان به‌روزرسانی آسان داده‌های مشتری و سرنخ را فراهم کند تا جزئیات تا حد امکان صحیح و به‌روز باشند. همچنین باید تاریخچه هر تماس را به وضوح نمایش دهد تا هر کسی که با مشتری یا سرنخ در تعامل است بتواند در مورد مسائل و درخواست‌های گذشته صحبت کند.

  • تصویرسازی خط فروش و سفر مشتری

CRMهای ابری می‌توانند سرنخ‌ها را از اولین تعامل تا تبدیل و فراتر از آن پیگیری کنند و تصویر کاملی از سفر مشتری ارائه دهند. هوش مصنوعی بینش‌هایی مانند بهترین قدم بعدی که باید برداشته شود را بر اساس آنچه در گذشته با مشتریان مشابه جواب داده است و پیش‌بینی‌های فروش ارائه می‌دهد. این بینش‌ها می‌توانند برای جابجایی مشتریان بالقوه در فروش، ارائه تجربیات استثنایی مشتری و اصلاح استراتژی‌های گسترده‌تر استفاده شوند.

  • ادغام‌های ساده

برای متحد کردن داده‌ها در یک مکان، ضروری است که CRM مبتنی بر ابر شما با منابع داده خارجی ادغام شود و با ابزارهای تجاری مانند پلتفرم‌های میزبانی ایمیل و وب‌سایت ارتباط برقرار کند. از طریق ادغام‌های ساده، سیستم می‌تواند داده‌های کامل و دقیقی را از سایر راه‌حل‌های نرم‌افزاری شما به دست آورد تا تصویر واقعی از کسب‌وکار و مشتریان شما ارائه دهد.

  • خودکارسازی

یکی از مزایای کلیدی CRMهای ابری، توانایی آنها در کمک به کاهش کارهای تکراری از طریق خودکارسازی فرآیند است. با کمک ویژگی‌های CRM هوش مصنوعی، از جمله CRM مولد، می‌توان با خودکارسازی وظایفی مانند ارسال ایمیل به مشتریان بالقوه هنگام انجام اقدامات خاص و به‌روزرسانی اعضای تیم در مورد پیشرفت در جهت اهداف، کارایی را افزایش داد.

  • همکاری ساده

یک CRM ابری، همکاری اعضای تیم را بدون توجه به جایی که هستند، آسان‌تر می‌کند. این سیستم همچنین می‌تواند با ارائه یک رکورد تلفیق‌شده و به‌روز برای همه تعاملات مشتری و ادغام با ابزارهای ارتباطی محل کار مانند Slack، همکاری را ساده‌تر کند.

بیشتر بخوانید: نرم افزار CRM چیست؟

ویژگی CRM ابری

نحوه انتخاب بهترین CRM مبتنی بر ابر

برای انتخاب بهترین نرم افزار CRM ابری، ابتدا با توسعه یک استراتژی CRM شروع کنید. این بدان معناست که یک قدم به عقب بردارید و نیازها و اهداف سازمان خود را تعریف نمایید. از آنجا، می‌توانید CRMهای مختلف مبتنی بر ابر را بر اساس معیارهای خود ارزیابی کنید. هنگام بررسی راه‌حل‌های مختلف، این ملاحظات را در نظر داشته باشید.

  • سفارشی‌سازی‌ها

اطمینان حاصل کنید که می‌توانید CRM خود را برای مطابقت با نیازهای خاص خود سفارشی نمایید. اینها ممکن است شامل ایجاد داشبوردهایی باشد که برای کسب‌وکار شما مهم هستند، افزودن فیلدهای مرتبط برای ثبت داده‌های مورد نیاز و مدیریت انواع و طبقه‌بندی آن داده‌ها باشد.

  • پشتیبانی مشتری

پس از استقرار، یک نرم افزار CRM ابری برای کسب‌وکار شما ضروری خواهد شد و اطلاعات و بینش‌های حیاتی را برای تیم‌ها در سراسر سازمان ارائه می‌دهد. با توجه به این موضوع، مطمئن شوید که ارائه‌دهنده راه‌حل سابقه طولانی در ارائه پشتیبانی مشتری ثابت و قابل اعتماد دارد. CRM همچنین باید شامل آموزش‌های قوی و مداوم باشد که هر فرد را قادر می‌سازد تا با سرعت خود یاد بگیرد.

  • قیمت گذاری

شروع با یک بودجه مشخص می‌تواند به شما کمک کند تعیین کنید که کدام نرم افزار CRM ابری را باید بررسی نمایید. به خاطر داشته باشید که بسیاری از راه‌حل‌ها قیمت‌گذاری پلکانی و انعطاف‌پذیر ارائه می‌دهند، بنابراین هزینه نه تنها توسط ارائه‌دهنده، بلکه توسط ویژگی‌هایی که انتخاب می‌کنید نیز تعیین می‌شود.

  • مقیاس‌پذیری و انعطاف‌پذیری

کسب‌وکار شما مطمئناً با گذشت زمان تغییر خواهد کرد، بنابراین مهم است که نرم افزار CRM ابری شما بتواند با شما سازگار و رشد نمابد. به دنبال راه‌حلی باشید که در آن فقط برای ویژگی‌های مورد نیاز و تعداد کاربران فعلی خود هزینه پرداخت می‌کنید، با گزینه مقیاس‌بندی با تکامل سازمانتان. این امر تضمین می‌نماید که مجبور نخواهید بود جستجوی CRM جدید را در چند سال آینده شروع کنید، زمانی که کسب‌وکار در حال رشد شما نیاز به گسترش ابزارهای خود دارد.

  • اهداف تجاری

مشخص کنید برای دستیابی به اهداف تجاری خود به چه عملکردی نیاز دارید و سیستمی را انتخاب کنید که نیازهای شما را برآورده نماید.

  • نیاز به نصب برنامه‌های شخص ثالث

بررسی کنید که آیا سیستم تمام ابزارهای لازم را برای مدیریت نیازهای اساسی دارد، به عنوان مثال ابزارهایی برای مدیریت ارتباطات از طریق ایمیل، تلفن و چت. شکی نیست که دسترسی به تمام ابزارهای مهم از یک رابط واحد، بدون جابجایی بین چندین برنامه، بسیار راحت‌تر است.

  • کیفیت پشتیبانی فنی

عملکرد روان نرم‌افزار فقط به پیکربندی بستگی ندارد، بلکه به پاسخگویی و حرفه‌ای بودن پشتیبانی فنی نیز بستگی دارد.

  • قدرت و اعتبار فروشنده

نظرات مشتریان فروشنده و گزارش‌های اخیر معتبرترین تحلیلگران را بررسی کنید. در نظرات، می‌توانید ببینید چه انتظاری وجود داشته و مشتریان در نهایت چه چیزی به دست آورده‌اند، چگونه این موضوع بر کسب و کار آنها از نظر حجم فروش و بهره‌وری تأثیر گذاشته است. گزارش‌های تحلیلگران به شما بینش‌هایی برای مقایسه برترین فروشندگان و بررسی اینکه آیا فروشنده قادر به برآوردن نیازهای دقیق کسب و کار شما هست یا خیر، ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: نرم افزار crm رایگان چیست؟ معرفی بهترین نرم افزار crm رایگان فارسی

 

 

نتیجه گیری:

یک نرم افزار crm ابری یا CRM مبتنی بر ابر، نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری است که از طریق اینترنت توسط یک ارائه‌دهنده شخص ثالث میزبانی می‌شود. سیستم‌های CRM مبتنی بر ابر، فرآیندهای تجاری خودکار را برای مدیریت کل سفر مشتری از پرورش سرنخ تا مدیریت فرصت و ادامه نگهداری حساب ارائه می‌دهند. بهترین راه‌حل‌های نرم افزار crm ابری، کاربران را قادر می‌سازند تا ارتباط بین بازاریابی، فروش و خدمات مشتری را برقرار کنند و به شرکت‌ها اجازه می‌دهند تعاملات با مشتری را در طول کل سفر مشتری به طور کارآمد مدیریت کنند.

نیازی به استقرار سرورها نیست: برخلاف برنامه‌های کاربردی مستقر در محل که روی سرورهای داخلی شرکت میزبانی می‌شوند، پایگاه داده واقعی راه‌حل CRM ابری از راه دور میزبانی می‌شود، به این معنی که لازم نیست سخت‌افزار گران‌قیمت بخرید یا کارکنان اضافی استخدام کنید تنها چیزی که نیاز دارید یک اتصال اینترنت پایدار و یک مرورگر وب است.

کاهش هزینه‌های عملیاتی: سیستم‌های نرم افزار CRM ابری نیاز به دخالت بسیار کمتری از سوی کارکنان فناوری اطلاعات دارند و صاحبان کسب و کار را قادر می‌سازند پول کمتری را صرف نگهداری زیرساخت‌های فناوری اطلاعات کنند. مسئولیت سلامت یک CRM در فضای ابری بر عهده فروشنده نرم‌افزار است که وظیفه‌اش ارائه به موقع همه به‌روزرسانی‌های لازم، رفع اشکالات در صورت بروز و به طور خلاصه، انجام اصلاحات برای اطمینان از عملکرد روان نرم‌افزار است.

کنترل آنلاین: اگر یک CRM روی ابر مستقر شده باشد، امکان نظارت بر عملکرد سیستم به صورت آنلاین و واکنش فوری در صورت بروز هرگونه مشکل وجود دارد.

سطح بالای امنیت: بهترین نرم افزار CRM ابری، امکان ذخیره ایمن اطلاعات ارزشمند در مرکز داده از راه دور را برای شما فراهم می‌کنند. شانس دسترسی غیرمجاز به لطف سطح بالای امنیت از بین می‌رود. سرورهای میزبان CRM در فضای ابری، اقدامات امنیتی اضافی و فناوری پیشرفته را برای نظارت بر ایمنی داده‌های شما اعمال می‌کنند. علاوه بر این، تمام داده‌های ذخیره شده در ابر به طور منظم پشتیبان‌گیری می‌شوند و در نتیجه احتمال از دست رفتن تصادفی داده‌ها به دلیل برخی مشکلات فنی کاهش می‌یابد. فروشنده CRM بیشتر خطرات مربوط به امنیت و ایمنی داده‌ها را بر عهده می‌گیرد.

مقیاس‌پذیری: راه‌حل‌های نرم افزار CRM ابری، امکان افزایش یا کاهش مقیاس را تقریباً به صورت فوری بسته به نیازهای خاص شرکت فراهم می‌کنند که به خریدار اجازه می‌دهد فقط برای منابع مورد استفاده در یک زمان خاص هزینه پرداخت کند. قابلیت‌های محصولات نرم‌افزاری اکنون آنقدر گسترده است که استفاده پیچیده از نرم‌افزار می‌تواند منجر به اتلاف وقت برای فرآیندهای غیرضروری شود.

 

 

در کارمیز، ما بر این باوریم که مدیریت استراتژیک مؤثر یک سفر مداوم یادگیری و سازگاری است – و نرم افزار برنامه ریزی استراتژیک ما به کسب و کار شما کمک می کند تا دقیقاً به آن دست یابد. نظرات شما برای ما ارزشمند است! برای کمک به ارتقای کیفیت مقالات و تکمیل موضوعات مطرح‌شده، دیدگاه خود را در انتهای این مقاله ثبت کنید. مقالات مرتبط با موضوع نرم افزار CRM ابری نیز برای مخاطبان سایت کارمیز به اشتراک گذاشته شده است. همچنین اگر مایل به دریافت مشاوره یا آشنایی بیشتر با امکانات نرم افزار کارمیز هستید، از طریق ارسال فرم با ما در ارتباط باشید.

اشتراک گذاری:

زکیه حسین پور

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *