در این مقاله به بررسی موضوع انواع سی ار ام پرداخته ایم. در ابتدا ضمن ارائه تعریفی از سی ار ام، دلایل اهمیت آن را نیز مورد بررسی قرار داده ایم. سپس مزایای انواع سی ار ام را توضیح داده ایم در ادامه انواع سی ار ام را مطرح کرده و هر یک را به تفصیل تشریح نموده ایم. در نهایت نحوه انتخاب انواع سی ار ام، مقایسه و اجزای کلیدی که باید در سی ار ام به دنبال آن باشید را مورد بررسی قرار داده ایم. در واقع می توان گفت با مطالعه این مقاله به فهم مناسبی در زمینه موضوع انواع سی ار ام دست خواهید یافت. در آخر می توانید دیدگاه ها و نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مقدمه ای بر انواع سی ار ام
سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) مناسب میتواند به شما در ارائه تجربیات مشتری (CX) عالی و بستن معاملات بیشتر کمک کند. انواع مختلف سی ار ام ابزارهایی را برای بهبود تعاملات مشتری، سادهسازی فرآیندها و افزایش بهرهوری ارائه میدهند که برای ایجاد روابط معنادار با مشتری ضروری هستند. با انتخاب نوع سی ار ام که با اهداف تجاری شما همخوانی دارد، میتوانید تیم فروش خود را برای ارائه پیشنهادات شخصیسازیشده و کمپینهای یکپارچه که باعث افزایش حفظ مشتری و رشد درآمد میشود، توانمند کنید. نرمافزار سی ار ام برای مدیریت روابط با مشتری و تعاملات فروش استفاده میشود. برای بسیاری، CRM همان اتوماسیون نیروی فروش است، اما اینطور نیست. باید بسیار فراتر باشد. باید بازاریابی، پشتیبانی مشتری، فروش و مدیریت شرکای فروش را در بر گیرد، در واقع هر راه حلی که به شما کمک میکند بیشتر بفروشید، تجربه مشتری را بهبود بخشید و حفظ و وفاداری مشتری را افزایش دهید. سیستمهای سی ار ام به روشهای مختلفی طبقهبندی میشوند. چرا؟ به دلیل وسعت و عمق نیازهای شرکتها. آنچه یک شرکت ممکن است از یک سی ار ام نیاز داشته باشد، میتواند بسیار متفاوت از نیازهای شرکت دیگر باشد، حتی اگر در یک صنعت یا منطقه جغرافیایی یکسان باشند.
سی ار ام چیست؟
سی ار ام مخفف Customer Relationship Management به معنای مدیریت ارتباط با مشتریان می باشد. مدیریت ارتباط با مشتری، استراتژی تعامل با مشتریان فعلی و بالقوه است. با این حال، در عمل، CRM معمولاً به دستهای از ابزارها و محصولات فروش اشاره دارد که مدیریت مؤثر روابط را امکانپذیر میکنند. یک CRM موفق باید به شما کمک کند تا خریداران خود را بهتر درک کنید و به شما امکان ارائه تجربیات مشتری بهبودیافته را بدهد. در واقع این کار میتواند شامل تماسهای فروش، تعاملات خدمات مشتری و ایمیلهای بازاریابی و … باشد.
بیشتر بخوانید: CRM چیست؟
اهمیت نرم افزار سی ار ام چیست؟
سی ار ام را میتوان به عنوان استراتژی یک کسب و کار برای مدیریت روابط و تعاملات با مشتریان و مشتریان بالقوه تعریف نمود. در واقع، مدیریت سی ار ام به عنوان یک پروژه فناوری اطلاعات یکی از دلایل اصلی شکست بسیاری از ابتکارات سی ار ام می باشد. این امر تأکید دارد که سی ار ام عملی است که کل سازمان را در بر میگیرد و سیستمهای سی ار ام صرفاً فناوری پشتیبانی کننده فرآیندهای مورد نیاز برای دستیابی به استراتژی سی ار ام سازمان را تشکیل خواهند داد. طبق گفته گارتنر (Gartner)، سیستمهای سی ار ام در سال 2017 به بزرگترین بازار نرمافزار در جهان تبدیل شده اند. همچنین انتظار میرود که این بازار تا سال های دیگر سریعترین بازار نرمافزار در حال رشد باشد.
بیشتر بخوانید: نرم افزار CRM چیست؟
مزایای سی ار ام
نرمافزار سی ار ام برای کسبوکارهایی که به دنبال بهبود نتایج کسبوکار هستند، حیاتی است. در این بخش به ذکر برخی از مهم ترین مزایای سی ار ام پرداخته ایم.
1. بهبود بهرهوری تیم
سیستمهای CRM به عنوان یک مرکز متمرکز برای تیم فروش شما عمل میکنند و به آنها در مدیریت وظایف و پیگیری سرنخها و تعاملات یاری می رسانند. عملکردهایی که مستقیماً بهرهوری تیم را بهبود میبخشند عبارتند از:
- ارتباطات: سی ار ام یک پلتفرم واحد برای به اشتراکگذاری جزئیات مشتری و همکاری در معاملات فراهم میکند.
- اتوماسیون: سی ار ام های مدرن فرآیندهایی مانند ورود داده و زمانبندی را خودکار مینمایند و زمان تیم را برای فعالیتهای فروش استراتژیک آزاد میکنند.
این عملکردهای CRM و ابزارهای اضافی بهرهوری تیم؛ مانند ابزارهای مدیریت پروژه و همکاری، تیمهای فروش را قادر میسازد تا به جای کارهای اداری خستهکننده، بر فروش و روابط مشتری تمرکز کنند.
2. روابط و حفظ مشتری بهبودیافته
روابط مشتری اولویتبندیشده، پایه و اساس حفظ مشتری طولانیمدت است. با متمرکز کردن اطلاعات مشتری در CRM، تیمهای فروش میتوانند به سرعت پیشنهادات شخصیسازیشده ایجاد کنند و پیامهای فروش را مطابق با ترجیحات، پشتیبانی از تراکنشهای گذشته، رسیدگی به انتظارات مشتری و ارائه راه حلهایی که باعث تکرار کسبوکار و ارجاعات میشود و وفاداری مشتری را تقویت مینماید، تنظیم کنند.
3. تحلیل دادههای پالایششده و کاهش سیلوهای داده
سی ار ام به عنوان یک نیروگاه داده عمل میکند و به تیمها یاری می رساند تا تمام دادههای سی ار ام را از منابع مختلف در یک سیستم یکپارچه جمعآوری، ذخیره، تجزیه و تحلیل و مدیریت کنند. این سیستمها همچنین دسترسی اطلاعات را به تیمهای سازمانی اعطا میکنند، سیلوهای داده را از بین میبرند و دیدگاهی جامع از تعاملات مشتری ارائه میدهند.
4. قابلیتهای تحلیل فروش و مشتری پالایششده
سی ار ام ها همچنین قابلیتهای تحلیل فروش و مشتری پالایششدهای را ارائه میدهند که به کسبوکارها امکان شناسایی روندها، اندازهگیری عملکرد و بهینهسازی استراتژیهای فروش یا فرصتهای فروش مکمل (upselling) را میدهد. این تحلیلها، همراه با دادههای متنوع و گزارشهای سی ار ام بینشهای عملی ارائه میکنند که سازمانها را قادر میسازد تا تصمیمات مبتنی بر داده اتخاذ کرده و رشد را هدایت نمایند.
5. پروفایلهای مشتری سازمانیافته
تیمهای فروش میتوانند از سی ار ام برای تقویت کسبوکار و تجمیع دادههای پراکنده مشتری در پروفایلهای مشتری سازمانیافته استفاده کنند، اطلاعاتی مانند اطلاعات تماس، تاریخچه خرید، ترجیحات و تعاملات را متمرکز نمایند. پروفایلهای مشتری سازمانیافته امکان بخشبندی، اولویتبندی و هدفگیری بهتر مشتری را فراهم میکنند و اطمینان میدهند که تیم شما زمان خود را با مشتریان بالقوه و مشتریان مناسب صرف مینماید.
6. همکاری سادهشده
سی ار ام ها با ارائه یک فضای کاری مشترک برای ارتباط و به اشتراکگذاری اطلاعات، همکاری داخلی بهتری را ترویج میکنند و به تیمها در بخشهای مختلف امکان میدهند تا در مورد دادهها، بینشها و تعاملات مشتری بحث نمایند. با این نرمافزار، تیمها میتوانند پیشرفت معاملات را پیگیری کرده و در وظایف همکاری کنند و اطمینان حاصل نمایند که همه همسو هستند و برای اهداف مشترک کار میکنند.
بیشتر بخوانید: اهمیت نرم افزار CRM چیست؟
بیشتر بخوانید: نرم افزار چیست؟
انواع مختلف سی ار ام
انواع سی ار ام عبارتند از عملیاتی، تحلیلی، مشارکتی و استراتژیک. از سی ار ام های کسبوکارهای کوچک گرفته تا نرمافزارهای سطح سازمانی، هر کدام برای نیازهای مختلف کسبوکار طراحی شدهاند. در توضیحات زیر، اطلاعات بیشتری در مورد انواع سی ار ام کسب کنید.
1. سی ار ام عملیاتی
سی ار ام های عملیاتی بر خودکارسازی و سادهسازی فرآیندهای یک شرکت برای روابط مشتری تمرکز دارند. این سی ار ام ها، از جمله CRMهای فروش، همچنین با ارائه ابزارهایی که به تیمها امکان تجسم و مدیریت کارآمد سفر کامل خریدار را میدهد به بهینهسازی فروش، بازاریابی و خدمات مشتری کمک میکنند. با بهینهسازی و خودکارسازی این عملیات، تیمهای فروش میتوانند زمان بیشتری را به تعامل با مشتریان اختصاص دهند تا مدیریت وظایف دستی. به علاوه، سی ار ام های عملیاتی از طریق موارد زیر، ارائه خدمات عالی در مقیاس را برای شرکتهای در حال رشد آسانتر میکنند:
- اتوماسیون فروش: وظایف فروش مانند امتیازدهی سرنخ، مدیریت فرصت و تولید پیشفاکتور را با استفاده از ابزارهای اتوماسیون فروش ساده میکند.
- مدیریت تماس: تمام اطلاعات مشتری، از جمله جزئیات تماس، تاریخچه تعامل و ترجیحات را ذخیره و مدیریت میکند.
- مدیریت خدمات: از ابزارها برای پیگیری و حل مسائل مشتری، از جمله سیستمهای تیکتینگ، قابلیتهای چت زنده و نرمافزار پایگاه دانش استفاده میکند.
اتوماسیون سی ار ام و سایر این ویژگیها همچنین برنامههای کاری کارمندان را برای بخشهایی از شغلشان که نیاز به لمس خلاقانه و انسانی دارد، آزاد میکند. CRMهای عملیاتی برای موارد زیر مناسب هستند:
- کسبوکارهای کوچک تا متوسط که به دنبال خودکارسازی و بهینهسازی فرآیندهای فروش و خدمات روزانه خود هستند.
- کسبوکارهایی که میخواهند از اطلاعات مشتری خود بیشتر بهره ببرند و در عین حال فرآیندها را برای کارمندان کارآمدتر کنند.
- کسبوکارهایی که میخواهند درک بهتری از مدیریت چرخه عمر مشتری و فرآیند سی ار ام داشته باشند.
2. سی ار ام تحلیلی
سی ار ام های تحلیلی دادههای مشتری را جمعآوری و تجزیه و تحلیل میکنند و بینشهای مبتنی بر داده ارائه میدهند. ابزارها و پلتفرمهای تحلیل CRM دیجیتال، جمعآوری دادهها را ساده کرده و تجزیه و تحلیل را ساده میکنند و اطمینان میدهند که کسبوکارها واقعاً از اطلاعاتی که جمعآوری مینمایند استفاده میکنند از طریق:
- دادهکاوی: بینشهای ارزشمند را از دادههای مشتری برای پیشبینی روندها و رفتار استخراج میکند.
- انبار داده: حجم زیادی از دادهها را در پایگاه داده سی ار ام برای به دست آوردن دیدی کامل از تعاملات مشتری ذخیره، سازماندهی و مدیریت میکند.
با بینشهای حاصل از CRMهای تحلیلی، کسبوکارها میتوانند بهتر درک کنند که چه مراحلی منجر به فروش موفق میشود، چه چیزی باعث افزایش حفظ مشتری میشود و رایجترین نیازها و مشکلات مشتری چیست. سی ار ام های تحلیلی برای موارد زیر مناسب هستند:
- کسبوکارهایی که میخواهند از دادهها برای بخشبندی و هدفگیری مشتری استفاده کنند.
- شرکتهایی با حجم زیادی از دادههای مشتری استفاده نشده و سازماندهی نشده.
3. سی ار ام مشارکتی
برای بهینهسازی همکاری بین تیمهای فروش و خدمات، به روشی برای به اشتراکگذاری اطلاعات در سراسر سازمان به صورت بلادرنگ نیاز دارید. CRMهای مشارکتی به بهبود ارتباطات بین بخشها کمک میکنند و اطمینان میدهند که همه با انتظارات مدیریت و استراتژی همسو هستند. سی ار ام مشارکتی با هر تعامل به عنوان بخشی از یک مکالمه بزرگتر و یکپارچه بین برند و مشتری رفتار میکند از طریق:
- مدیریت تعامل: تعاملات را در کانالهای متعدد ردیابی میکند و اطمینان میدهد که هر مشتری ارتباطات برند سازگار و پیشنهادات منحصر به فرد بر اساس مراحل سفر خریدار دریافت مینماید.
- مدیریت کانال: کانالهای ارتباطی مانند ایمیل، تلفن و رسانههای اجتماعی را برای بهینهسازی استراتژیهای فروش و کمپینهای بازاریابی مدیریت میکند.
- مدیریت اسناد: مکان ذخیرهسازی اسناد مهم مشتری را برای سادهسازی دسترسی به دادهها تجمیع میکند.
ادغام چندکاناله و همکاری بین بخشی، خریداران را از تکرار اطلاعات هر بار که با یک مخاطب جدید صحبت میکنند نجات میدهد و هر یک از اعضای تیم را قادر میسازد تا در هر زمان به اطلاعات بهروز و مرتبط مشتری دسترسی داشته باشند. CRMهای مشارکتی برای موارد زیر مناسب هستند:
- سازمانهایی که در آن ارتباطات بین بخشی برای موفقیت مشتری حیاتی است.
- کسبوکارهایی با بخشهای متعدد که برای بهروز نگه داشتن همه تیمها تلاش میکنند.
- کسبوکارهایی با چندین مکان یا گزینههای کاری ترکیبی و از راه دور.
4. سی ار ام استراتژیک
سی ار ام های استراتژیک به کسبوکارها کمک میکنند تا مشتریان با ارزش بالا را شناسایی کرده و استراتژیهای CRM شخصیسازیشده برای به حداکثر رساندن تعامل ایجاد نمایند. این نوع نرمافزار سی ار ام یک راه حل جامع برای مدیریت روابط مشتری و بهینهسازی فرآیندهای کسبوکار از طریق موارد زیر ارائه میدهد:
- بخشبندی مشتری: مشتریان را بر اساس دادههای خاص مانند رفتارها، نیازها، جمعیتشناسی یا جغرافیا به گروههایی تقسیم میکند.
- تعامل مشتری: استراتژیهای بلندمدت برای حفظ تعامل مشتری با یک برند، بهبود حفظ مشتری و رشد درآمد را توسعه میدهد.
- مدیریت دادههای مشتری: پایگاه دادهای از اطلاعات مشتری را به صورت اخلاقی و ایمن جمعآوری، ذخیره و مدیریت میکند.
با یک CRM استراتژیک، کسبوکارها میتوانند انرژی بیشتری را بر فروش مکمل و فروش متقابل یا سایر استراتژیهای کسبوکار برای بهبود فروش و هدایت رشد شرکت متمرکز نمایند. سی ار ام های استراتژیک برای موارد زیر مناسب هستند:
- کسبوکارهای سطح سازمانی که نیاز به تمرکز بر ایجاد روابط عمیق و شخصیسازیشده با مشتریان دارند.
- کسبوکارهایی که قصد دارند کارایی فروش را از طریق وظایف خودکار، گردش کار و تجزیه و تحلیل دادهها بهبود بخشند.
بیشتر بخوانید: نرم افزار crm ابری چیست و چه مزایایی دارد؟
نحوه انتخاب نرمافزار سی ار ام
یک چک لیست که مراحل مهم انتخاب سی ار ام را شرح میدهد. انتخاب CRM مستلزم درک نیازها و اهداف کسبوکار و مشتریان شما است. بهترین شیوههای سی ار ام را در نظر بگیرید و این مراحل را برای انتخاب بهترین سیستم برای خود دنبال کنید:
- شناسایی اهداف و مقاصد
با تعریف آنچه میخواهید با CRM خود به دست آورید، شروع کنید. اهداف فروش را تعیین نمایید و تصمیم بگیرید که میخواهید با نرمافزار خود به چه چیزی برسید؛ مانند افزایش فروش یا بهبود بهرهوری تیم، تا بهترین گزینه را شناسایی کنید. این مرحله استراتژیک به حداکثر رساندن سرمایهگذاری شما یاری می رساند و اطمینان میدهد که CRM شما به یک دارایی ارزشمند برای سازمان شما تبدیل میشود.
- انتخاب بودجه
فراموش نکنید که تمام هزینههای CRM را در نظر بگیرید، از جمله:
– آموزش و پیادهسازی
– ابزارهای پشتیبانی اضافی
– گزینههای رشد
آگاهی از منابع سازمان و تعیین میزان تخصیص به یک راه حل سی ار ام میتواند به شما کمک کند از هزینههای اضافی اجتناب نمایید و در عین حال راه حلی را انتخاب کنید که ویژگیهای ضروری مورد نیاز تیم فروش شما را ارائه میدهد.
- شناخت ویژگیها، عملکردها و نیازهای یکپارچگی
CRM که انتخاب میکنید باید به خوبی با ابزارها و سیستمهای پشتیبان فعلی شما یکپارچه شود و در عین حال ویژگیها و عملکردهای ضروری مانند:
– اتوماسیون
– گزارشدهی و تجزیه و تحلیل
– مدیریت سرنخ
– پیشبینی فروش
– سفارشیسازی
این ابزارها، قابلیتها و یکپارچگیهای سی ار ام برای اکثر کسبوکارها ضروری هستند، بنابراین گزینههای CRM خود را ارزیابی کنید و نرمافزاری را انتخاب نمایید که به بهترین نحو از فرآیندها و اهداف کسبوکار شما پشتیبانی میکند.
بیشتر بخوانید: نحوه خرید نرم افزار سی آر ام چگونه است؟
مقایسه نرمافزار سی ار ام
بدون انجام تحقیقات عملی، به یک راه حل بسنده نکنید. برای مقایسه نرمافزار سی ار ام:
- برای دریافت شرح قابلیتهای هر نرمافزار، دموها را برنامهریزی کنید.
- برای آزمایش ویژگیها و عملکردهای هر سیستم، در دورههای آزمایشی رایگان ثبتنام کنید.
- برای دیدن نظر کاربران واقعی در مورد هر محصول، نظرات و بازخورد مشتریان را بررسی کنید.
- یک لیست کوتاه از گزینههای CRM ایجاد کرده و مقایسههای جانبی انجام دهید.
این مراحل میتواند به شما در تصمیمگیری آگاهانه و جلوگیری از سرمایهگذاری در سیستمی که انتظارات شما را برآورده نمیکند، یاری رسان باشد.
بیشتر بخوانید: نرم افزار CRM در حسابداری به چه معناست؟
اجزای کلیدی سی ار ام که باید به دنبال آنها باشید
هنگام ارزیابی و انتخاب یک سیستم CRM، در نظر گرفتن اجزای کلیدی زیر ضروری است:
- سهولت راهاندازی: یک رابط کاربرپسند و فرآیند پیادهسازی ساده میتواند در زمان و منابع صرفهجویی کند.
- یکپارچگیها: برای گردش کار ساده، بسیار مهم است که بتوانید به طور یکپارچه با سایر ابزارهای کسبوکار و سیستمهای پشتیبان، مانند ابزار خدمات مشتری خود، ادغام شوید.
- همکاری متمرکز: راه حلی که کار تیمی و ارتباط بین تیمهای فروش، بازاریابی و خدمات مشتری را تقویت میکند، میتواند کارایی و بهرهوری را بهبود بخشد.
- مدلهای پرداخت: یک مدل قیمتگذاری را انتخاب کنید که با بودجه و نیازهای کسبوکار شما همخوانی داشته باشد، مانند هزینههای مبتنی بر اشتراک یا مبتنی بر استفاده.
- تجزیه و تحلیل و گزارشدهی: ابزارهای تجزیه و تحلیل و گزارشدهی قوی میتوانند بینشهایی در مورد رفتار مصرفکننده و عملکرد فروش ارائه دهند.
- امنیت سیستم: اقدامات امنیتی قوی برای محافظت از اطلاعات حساس و پشتیبانی از حریم خصوصی دادههای مشتری ضروری است.
بسته به بودجه خود، ممکن است لازم باشد در نظر بگیرید که کدام یک از این اجزا هنگام بررسی گزینههای سی ار ام شما مهمتر است.
بیشتر بخوانید: نرم افزار crm رایگان چیست؟ معرفی بهترین نرم افزار crm رایگان فارسی
سی ار ام B2B در مقابل سی ار ام B2C
همه ابزارهای CRM یکسان ساخته نشدهاند. فروش B2B معمولاً پیچیدهتر است، با مراحل بیشتر و چندین خریدار درگیر. بستن یک فروش میتواند تا 12 ماه یا حتی بیشتر طول بکشد. معاملات تجاری به تجاری معمولاً بزرگتر و ممکن است کمتر از فروشهای معمولی B2C باشند. سرنخهای کمتری وجود دارد زیرا محصولات B2B به طور جهانی مورد نیاز نیستند. بسیاری از مردم هر هفته کوکاکولا میخرند، اما همه به مونتاژ لاستیک برای یک ماشین خاکبرداری خارج از جاده نیاز ندارند. با توجه به سطح پیچیدگی، چرخههای سرنخ طولانی و تعداد بازیگران، به یک CRM مبتنی بر داده نیاز دارید که با نیازهای منحصر به فرد B2B شما مطابقت داشته باشد.
محیط فروش B2C معمولاً کمتر از B2B پیچیده است. فروشها ساعتها یا روزها طول میکشند، نه ماهها یا سالها، و به نقاط تماس کمتری نیاز دارند. اندازه معاملات کوچکتر است و محصولات بیشتری در هر خرید وجود دارد. بخشهای مخاطب و مشتری به اندازه فروش B2B به طور دقیق تعریف نمیشوند. مخاطبان و بخشهای مشتری که در CRM مدیریت میشوند، بسیار گستردهتر هستند. با توجه به نیاز به تمرکز بر این مخاطب گسترده برای انجام فروش سریع در مقیاس، یک سی ار ام B2C به قابلیتهای متفاوتی نسبت به همتای B2B خود نیاز دارد. انتخاب نرمافزار سی ار ام مناسب میتواند فرآیندهای فروش، تجربه مشتری (CX) و روابط مشتری شما را بهبود بخشد. سی ار ام های عملیاتی میتوانند به کسبوکارها در سادهسازی مدیریت تماس یاری رسانند، در حالی که CRMهای تحلیلی، مشارکتی و استراتژیک از فرآیندها و اولویتهای خاص کسبوکار پشتیبانی میکنند.
با نرم افزار کارمیز، میتوانید بهرهوری تیم را افزایش دهید، درک مشتری را بهبود بخشید و تصمیمات مبتنی بر داده اتخاذ کنید. ویژگیهای بهرهوری مانند ابزارهای تعامل فروش و محرکهای فروش میتوانند به شما در ایجاد لیستهای سرنخ هدفمند، خودکارسازی گردش کار و حذف وظایف تکراری کمک کنند. به علاوه نرم افزار ما از تجربیات بهتر مشتری و دید کامل پایپ لاین فروش پشتیبانی میکند و کسبوکارها را قادر میسازد تا استراتژیهای منحصر به فرد و هدفمند ایجاد نمایند.
نتیجه گیری:
سی ار ام مخفف Customer Relationship Management به معنای مدیریت ارتباط با مشتریان می باشد. چهار نوع سی ار ام عبارتند از عملیاتی، تحلیلی، مشارکتی و استراتژیک. از سی ار ام های کسبوکارهای کوچک گرفته تا نرمافزارهای سطح سازمانی، هر کدام برای نیازهای مختلف کسبوکار طراحی شدهاند. یک CRM عملیاتی، فرآیندهای اصلی کسب و کار یک شرکت را ساده و روان میکند. با این کار، بازاریابی، فروش و خدمات مشتری را در بر میگیرد و به شرکتها کمک میکند سرنخ تولید کرده و آن سرنخها را به مخاطب تبدیل نمایند. همچنین زیرساخت خدمات مشتری لازم برای خشنود کردن و حفظ مشتریان را فراهم میکند. یک سیستم سی ار ام تحلیلی بر دادههای متصل، تجزیه و تحلیل و گزارشدهی تمرکز دارد تا به شما در درک بهتر مشتریانتان یاری می رساند. وقتی سی ار ام شما میتواند دادههای رفتاری و قصدی مشتریان، دادههای شرکت (در مورد فروش B2B) و نقاط داده شناخته شده مشتری را به هم متصل کند، به پروفایلهای 360 درجه دقیق، کامل و متصل مشتری دسترسی پیدا میکنید که میتوان از آنها برای ارائه تجربیات شخصی و سازگار مشتری در لحظه استفاده کرد. بنابراین، مهم نیست مشتریان شما چگونه یا چه زمانی تعامل را انتخاب میکنند یا در کجای چرخه خرید قرار دارند، شما آماده برآورده کردن همه انتظارات آنها هستید.فروش یک فرآیند مشارکتی است. این بدان معنا نیست که تیم بازاریابی و تیم فروش شما با هم به تماسهای فروش میروند یا حتی در یک دفتر مینشینند. اما دادههای بازاریابی و فروش باید با هم کار کنند. یک CRM مشارکتی اتوماسیون بازاریابی، اتوماسیون نیروی فروش را ادغام میکند تا همه چیز با هم برای بستن معاملات کار کند و به هر تیم تصویری واضحتر از نیازها و انتظارات مشتریان ارائه دهد. علاوه بر این، سازمانهای خدمات مشتری باید از حداکثر کانالهای کمکی و خودخدمتی ممکن استفاده کنند. تقریباً غیرممکن است که به طور کامل پیشبینی کنید مشتریان از کدام کانالها استفاده خواهند کرد. برای ارائه تجربیات خدمات مشتری متمایز، باید در تمام کانالهایی که مشتریان شما میخواهند از آنها استفاده کنند، حضور داشته باشید.
در کارمیز، ما بر این باوریم که مدیریت استراتژیک مؤثر یک سفر مداوم یادگیری و سازگاری است – و نرم افزار برنامه ریزی استراتژیک ما به کسب و کار شما کمک می کند تا دقیقاً به آن دست یابد. نظرات شما برای ما ارزشمند است! برای کمک به ارتقای کیفیت مقالات و تکمیل موضوعات مطرحشده، دیدگاه خود را در انتهای این مقاله ثبت کنید. مقالات مرتبط با موضوع نرم افزار انواع سی ار ام نیز برای مخاطبان سایت کارمیز به اشتراک گذاشته شده است. همچنین اگر مایل به دریافت مشاوره یا آشنایی بیشتر با امکانات نرم افزار کارمیز هستید، از طریق ارسال فرم با ما در ارتباط باشید.