brush

نرم افزار

12:53 ب.ظ / 15 فروردین 1404

باشگاه مشتریان چیست؟ | نحوه وفادار کردن مشتریان

باشگاه مشتریان

در این مقاله به بررسی مفهوم باشگاه مشتریان می پردازیم. یک باشگاه مشتریان چه ویژگی های دارد، اهمیت به کارگیری باشگاه مشتریان، مزایا و کاربردهای عملی آن‌ها را برای انواع مختلف کسب وکار بررسی نموده ایم. همچنین چک لیست پیاده سازی و استفاده موفقیت آمیز از یک باشگاه مشتریان را مورد بحث خواهیم کرد.

 

مقدمه ای بر باشگاه مشتریان

یک شعار در حوزه بازاریابی و بازاریابی این است که «مشتریانی که قبلا چندین بار از شما خرید کرده اند (مشتریان عادی) 60 درصد بیشتر از مشتریان جدید از کسب و کار شما خرید می کنند.» در نگاه اول، جمله بالا ممکن است اغراق آمیز به نظر برسد. اما با کمی تحقیق و بررسی می توان به صحت مطلب فوق پی برد. با این حال، بسیاری از افرادی که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند فکر می کنند که می توانند با جذب مشتریان جدید درآمد بیشتری کسب کنند. به همین دلیل آنها کمتر به مشتریانی که قبلاً از آنها خرید کرده اند توجه می کنند.
ممکن است فکر کنید مشتریانی که یک بار از شما خرید کرده اند، دوباره از شما خرید می کنند بدون اینکه شما برای آنها تلاشی کنید. اما احتمال این اتفاق بسیار کم است. در واقع باید برای خریدهای بعدی آنها برنامه ریزی کنید وگرنه خدمات دیگری را انتخاب می کنند. برای رسیدن به این هدف، می توانید یک باشگاه مشتریان ایجاد کنید. برخی از شرکت‌ها به مشتریانی که قبلاً خرید کرده‌اند، توجه زیادی نمی‌کنند و فکر می‌کنند با یک بار خرید به مشتریان دائمی تبدیل شده‌اند. آنها استراتژی تجربه مشتری خود را برای جذب افراد جدید و تشویق مشتریان برای اولین خرید خود طراحی می کنند. اما این نوع استراتژی می تواند شما را در مسیر اشتباه قرار دهد.
مشتریانی که قبلا از آنها خرید کرده و سپس به مشتریان وفادار تبدیل شده اند، می توانند بسیار موثر و مفید باشند. شرکت ها و فروشگاه های آینده نگر همواره سعی می کنند با ارائه خدمات ویژه به مشتریان گذشته خود، آنها را راضی نگه دارند تا برای خرید بعدی به آنها مراجعه کنند. اینجاست که چیزی به نام باشگاه مشتریان مطرح می شود. بنابراین در این مقاله به بررسی یکی از مهم ترین روش های دستیابی به وفاداری مشتری یعنی ایجاد باشگاه مشتریان می پردازیم.

 

باشگاه مشتریان چیست؟

باشگاه مشتریان یک برنامه وفاداری است که برای افزایش تعامل و حفظ مشتری با ارائه مزایای انحصاری، جوایز و تجربیات شخصی طراحی شده است. این یک رویکرد استراتژیک برای کسب وکارها است که جامعه ای از مشتریان وفادار بسازند که مشوق خریدهای تکراری و تبدیل شدن به حامیان برند هستند. در باشگاه مشتریان معمولاً اطلاعات مشتریان سابقتان ذخیره می شود تا با ارائه پیشنهادات ویژه یا تخفیف های شگفت انگیز آنها را تشویق به خرید مجدد از شما کنید. هر شرکت یا فروشگاه ممکن است سبک خاص خود را برای باشگاه مشتریان داشته باشد: یک فروشگاه ممکن است اطلاعات مشتری را در یک دفترچه یادداشت ثبت کند. شخصی ممکن است آن را در مخاطبین تلفن خود نگه دارد. می توانید از سایت خود یا نرم افزار مختص باشگاه مشتریان استفاده کنید. فروشگاه های بزرگی مثل افوگ (EFOGدیجی کالا و… سایت مخصوص باشگاه مشتریان دارند؛ یا بانک هایی مثل بانک ملت که سایت باشگاه مشتریان دارد. حتما از دیجی کالا خرید کرده اید و دیده اید که به ازای برخی فروش ها برای خرید بعدی شما اعتبار ریالی در نظر می گیرند یا سایت هایی مانند راست چین همین کار را انجام می دهند که در هر خرید مبلغی را به عنوان پاداش خرید بعدی پس انداز می کنند. اینها همه نمونه هایی از باشگاه مشتریان هستند که مشتریان سابق به راحتی برای خرید بعدی شما به آن مراجعه می کنند.
باشگاه مشتریان در واقع برنامه ای است که طی آن سازمان امکانات ویژه و محدودی را به مشتریان خاص و ویژه ارائه می دهد. به این ترتیب، سازمان تلاش می‌کند تا ارزش مادام‌العمر مشتریان خود را با ایجاد احساس در مشتریان خاص و اعضای یک گروه ممتاز، افزایش دهد. در ادبیات بازاریابی دیجیتال مفهومی به نام ارزش طول عمر مشتری وجود دارد. تعریف این مفهوم صرفاً میزان سودی است که شخص در طول زندگی خود برای یک شرکت به ارمغان می آورد. فرمول خاصی برای محاسبه مقدار دقیق این فاکتور وجود دارد که به متغیرهای مختلفی بستگی دارد. هر چه ارزش طول عمر مشتری بیشتر باشد، سود بیشتری برای شرکت خواهد داشت. ایجاد یک باشگاه مشتریان به شما این امکان را می دهد که مشتری را متقاعد نمایید که در آینده خرید کند. این امر برای سهولت خریدهای بعدی و سود بیشتر مشتری برای کسب و کار در طول عمرش کافی است.
هدف از ایجاد باشگاه مشتریان تنها به این موضوع محدود نمی شود و اهداف دیگری نیز خواهد داشت:

  • تبدیل مشتریانی که از شما خرید کرده اند به مشتریان وفادار.
  • جذب مشتریان جدید با هزینه کمتر.
  • ایجاد یک رابطه سودمند برای هر دو طرف.
  • دریافت بازخورد دقیق تر از مشتریان.

بیشتر بخوانید: CRM چیست؟

اهمیت ایجاد باشگاه مشتریان چیست؟

ایجاد یک باشگاه مشتریان نباید به این صورت باشد که گویی لیستی از مشتریان تهیه کرده اید و قرار است آنها را دور هم جمع کنید. بلکه باید به عنوان یک فعالیت بازاریابی به آن نگاه کنید. این روزها تعداد زیادی از شرکت ها هستند که باشگاه مشتریان دارند. اما آیا همه این باشگاه ها موفق هستند؟ آیا مشتریان مایل به ماندن در چنین باشگاه هایی هستند؟
برای داشتن یک باشگاه مشتریان موثر، باید استراتژی مناسبی را برنامه ریزی کنید تا مشتریان در مرحله مناسب از سفر مشتری به باشگاه بپیوندند. یک استراتژی خوب بدون بازاریابی مناسب به دست نمی آید، زیرا بازاریابی در دنیای امروز دیگر محدود به تراکنش های مالی یا برنامه هایی برای کسب سود بیشتر نیست. با نگاهی دقیق تر می توان فهمید که بازاریابی این روزها مستلزم شناخت دقیق مشتری و ارتباط موثر با او نیز هست.
اگر می خواهید مردم از حضور در باشگاه مشتریان شما رضایت کامل داشته باشند، باید با آنها رابطه عمیقی برقرار نمایید و آنها را حفظ کنید. همچنین، باید از بازاریابی و سایر ابزارهای موجود برای کسب وکار خود استفاده کنید. در واقع باشگاه مشتریان تنها زمانی ارزشمند می شود که بتواند ارتباط خوب و صمیمی با مشتری ایجاد کند. در غیر این صورت عملاً تزئینی بیش نخواهد بود. به عنوان مثال، سفورا (Sephora)، یک برند چندملیتی لوازم آرایشی، یکی از بهترین باشگاه های مشتریان در جهان را دارد، زیرا بیش از 25 میلیون عضو از سراسر جهان جمع آوری کرده است. مهمترین ویژگی که این برند در باشگاه مشتریان خود دارد، ارتباط خوب و موثر با مشتریان است. در باشگاه مشتریان سفورا می توانید در ازای هر خریدی که انجام می دهید، هدیه خود را انتخاب کنید. این پیشنهاد سفورا را به یکی از کارآمدترین باشگاه های مشتریان تبدیل کرده است.

 

مزایای عضویت در باشگاه مشتریان چیست؟

اعضای یک باشگاه مشتریان از مزایای متنوعی برخوردار می‌شوند، از جمله تخفیف های ویژه، دسترسی زودهنگام به محصولات یا خدمات جدید، و پیشنهادهای شخصی شده بر اساس سابقه خرید و ترجیحاتشان. این نه تنها تجربه مشتری را غنی می کند، بلکه حس تعلق و وفاداری به برند را نیز تقویت می کند.

بیشتر بخوانید:نرم افزار برنامه ریزی استراتژیک رایگان چیست؟ بهترین نرم افزار برنامه ریزی استراتژیک

 

چرا باید باشگاه مشتریان راه اندازی کرد؟

سرمایه گذاری بر روی وفاداری مشتری هرگز مهم نبوده است – بیشتر در دنیای بیرون به این معنی است که شرکت ها به جای تمرکز بر روی دستیابی به مشتریان جدید، بیشتر بر حفظ مشتریان فعلی خود تمرکز می کنند. بر اساس گزارش جدید انتووس (Antavos) از ژانویه 2023، در مقایسه با به دست آوردن مشتری جدید، 4.47 برابر سود بیشتری به ازای حفظ مشتری دارد. این بدان معنی است که سرمایه گذاری در نحوه ارتباط شما با مشتریان فعلی شما در کوتاه مدت و بلند مدت سود بیشتری خواهد داشت. قوانین جدید نحوه عملکرد کوکی های شخص ثالث، تبلیغ موفقیت آمیز قبلی را دشوارتر کرده است. قوانین اپل برای آی او اس (IOS) بر نحوه ذخیره، ردیابی و اشتراک گذاری داده ها تأثیر می گذارد و همچنین جی دی پی آر (GDPR) به عنوان قانون، نحوه نگهداری و استفاده از داده های شخصی را برای برقراری ارتباط تجاری و کسب وکاری تنظیم می کند. همه این تغییرات در این زمینه بر میزان موفقیت ما در کمپین ها و ارتباطات تأثیر می گذارد.
بسیاری از برندها نیز بازدهی ضعیف تری را در تبلیغات خود مشاهده می کنند و برای یافتن گروه های هدف مناسب و تجزیه و تحلیل نتایج کمپین های خود به کمک نیاز دارند. افراد بیشتری به میزان بیشتری از مسدودکننده‌های ای دی (AD) استفاده می‌کنند، که دسترسی برندها به گروه‌های هدف خاص را دشوارتر می‌ نماید. سرمایه گذاری روی مشتریان فعلی‌تان و اطمینان از ماندن آنها در رقابت برای مشتریان اهمیت فزاینده‌ای دارد – و پس از آن اینکه بتوانید به مشتریان خود یک باشگاه مشتریان پیشنهاد دهید دقیقاً همان چیزی است که شما به آن نیاز دارید.

بیشتر بخوانید: نرم افزار CRM چیست؟

 

چگونه یک باشگاه مشتریان ایجاد کنیم؟

ایجاد یک باشگاه مشتریان موفق شامل درک نیازها و ترجیحات مشتریان شما و تنظیم پیشنهادات باشگاه برای پاسخگویی به این نیازها است. این در مورد خلق یک ارزش پیشنهادی است که با پایگاه مشتری شما طنین انداز می شود و آنها را تشویق می کند تا عمیق تر با برند شما تعامل داشته باشند. فرصت ها برای کسب وکارهایی که به دنبال استفاده از قدرت باشگاه های مشتریان برای افزایش رشد و رضایت مشتری هستند، بی پایان است، از رویدادهای انحصاری گرفته تا محتوای مختص اعضا.
راه اندازی یک باشگاه مشتریان فرصت های عالی برای شناخت مشتریان و نیازهای آنها فراهم می کند. این به شما امکان می دهد ارتباطات خودکار و شخصی سازی شده ای را ایجاد کنید که به مشتریان خود در دراز مدت پاداش داده و آنها را حفظ کنید. باشگاه مشتریان باید نشان دهنده برند و ارزش های شرکت شما باشد. شما با کمک مکانیسم ها و محتوای مناسب، روابط قوی تری با مشتری ایجاد می کنید و خود را در بازار قرار می دهید.
وجه مشترک همه باشگاه های مشتریان این است که باید به اهداف کلی شرکت کمک کنند. این می تواند درآمد و سود را افزایش دهد یا در کوتاه مدت و بلندمدت به بازگشت سرمایه (ROI) بالاتر کمک کند. اساس کار با وفاداری مشتری، شناسایی بیشتر مشتریان و رفتارهای آنها برای ایجاد یک رابطه بلندمدت است. تا اینجا متوجه شدیم که باشگاه مشتریان باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا برای شما و کسب و کار شما مفید باشد. اکنون زمان آن رسیده است که اقدامات لازم برای ایجاد و راه اندازی باشگاه مشتریان را انجام دهیم و مرحله به مرحله این رویه را توضیح دهیم.

1. شناسایی مشتریان

بعید است که ساخت باشگاه مشتریان بدون شناخت دقیق مشتری موفق شود. شما در حال ایجاد باشگاه به طور خاص برای مشتریان خود هستید، بنابراین نیاز به درک روشنی از نیازها، علایق و انتظارات آنها دارید. هنگامی که باشگاه مشتریان شما برای مشتری جذاب می شود و چیزی منحصر به فرد یا اضافی برای ارائه در بین رقبای شما دارد، آنگاه در دستیابی به آنچه که مشتری می خواهد موفق شده اید. برای به دست آوردن چنین اطلاعاتی از مشتریان، نیازی به انجام کارهای سخت و پر استرس ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک نظرسنجی حرفه ای خریدار شخصی ایجاد کنید و آن را برای مشتریان خود ارسال کنید، سپس با داده های به دست آمده از آنها، خود را برای ایجاد یک باشگاه مشتریان آماده کنید.
شناخت دقیق شخصیت های خریدار به شما کمک می کند تا استراتژی بهتری برنامه ریزی کنید. به عنوان مثال، اگر شما یک فروشگاه تجهیزات دیجیتال دارید، ممکن است پس از انجام نظرسنجی شخصیت خریدار متوجه شوید که مشتریان شما خرید اقساطی را به جای داشتن تخفیف های بالاتر روی یک محصول خاص ترجیح می دهند. اگر بدون بررسی شخصیت مشتریان خود یک باشگاه راه اندازی کنید، احتمال زیادی وجود دارد که در مسیر اشتباهی قرار بگیرید.

2. تعریف استراتژی باشگاه مشتریان و مزایا و شرایط عضویت در آن

پس از شناخت نیازها و علایق مشتری، نوبت به برنامه ریزی یک استراتژی کارآمد برای باشگاه مشتریان می رسد که می تواند برای هر دو طرف سودآور باشد. به عنوان مثال، در این مرحله، باید تعیین کنید که هر کسی که باید عضو باشگاه مشتریان شما باشد، باید مبلغ مشخصی در ماه خرید کرده باشد یا تعداد مشخصی امتیاز کسب کرده باشد. قبل از تدوین استراتژی، خود را به جای مشتری قرار دهید و این سوال را از خود بپرسید: “چرا باید به باشگاه مشتریان بپیوندم؟” با توجه به مزایای رقبای خود به این سوال از دیدگاه مشتری پاسخ دهید. حال، اگر پاسخ قانع کننده است و با علایق و نیازهای مشتریان شما مطابقت دارد، زمان شروع فرا رسیده است.
اگر احساس می کنید نمی توانید از طرف مشتریان خود به سوالات پاسخ صحیح دهید، بهتر است با تعداد محدودی از آنها مصاحبه کنید یا از افرادی که به باشگاه مشتریان شما پیوسته اند بپرسید که چرا این کار را انتخاب کرده اند. به عنوان مثال، برند مشهور جهانی استارباکس (starbucks) برای راه اندازی باشگاه مشتریان خود دست به ابتکار جالبی زده است. استارباکس اپلیکیشنی ایجاد کرد تا دسترسی مشتریان را آسان‌تر کند و برای خریدهای درون برنامه ای به آنها ستاره داده شود، جایی که مشتریان می‌توانند خدمات متفاوتی را برای ستاره‌های خاص دریافت کنند. به لطف این اپلیکیشن، استارباکس همیشه در ذهن مشتریان باقی می ماند و افراد زیادی به دلیل دسترسی آسان به عضویت این باشگاه در می آیند. علاوه بر این، استارباکس می تواند رفتار و عملکرد مشتری را از طریق این برنامه بهتر زیر نظر داشته باشد.

چگونه یک باشگاه مشتریان ایجاد کنیم؟

3. اطلاع رسانی به مشتریان از طریق کانال های خود

پس از اینکه باشگاه مشتریان خود را ایجاد کردید، باید به مشتریان خود در مورد آن اطلاع دهید. بهترین راه برای اطلاع رسانی به مشتریان از طریق کانال های ارتباطی است که با آنها دارید. شبکه های اجتماعی، وب‌سایت ها، ایمیل ها و کانال های دیگر می‌توانند به شما کمک کنند تا اخبار ایجاد یک باشگاه مشتریان را به مشتریان خود برسانید. گاهی اوقات شرایط خاص و مطلوب باشگاه مشتریان می تواند یک مشتری بالقوه را به یک مشتری بالفعل تبدیل کند. پس از اعلام ایجاد باشگاه مشتریان خود به سادگی این واقعیت را نادیده نگیرید. شما می توانید این کار را از طریق کانال های شرکای تجاری خود و سایر روش های تبلیغاتی انجام دهید.

4. عمل به وعده های خود

وقتی مشتریان به باشگاه شما می پیوندند، اعتماد خود را به شما و قول های شما ابراز می کنند. در مرحله توسعه استراتژی، شما این فرصت را دارید که شرایط را به خوبی تنظیم کنید و قول هایی بدهید که می توانید به آنها عمل کنید. به عنوان مثال، اگر قرار است اعضای باشگاه مشتریان برای استفاده از سایر خدمات ارائه شده توسط شرکای تجاریتان در ازای خرید مبلغ مشخصی در ماه از شما تخفیف دریافت کنند، ابتدا باید با شرکای تجاریتان درباره میزان آن تخفیف به توافق برسید و سپس آن را در اختیار مشتریان قرار دهید. عمل نکردن به وعده‌هایی که به مشتری می‌دهید می‌تواند منجر به اثرات منفی بسیاری شود و در نتیجه اعتمادسازی با سایر مشتریان دشوارتر می‌شود.

5. توجه به تعادل در ارائه پیشنهادات و “فرهنگ تخفیف”

هنگام دادن تخفیف تعادل را حفظ کنید! تخفیف بیش از حد نیز می تواند تاثیر منفی داشته باشد. فراموش نکنید که باشگاه مشتریان زمانی خوب و موثر است که برای هر دو طرف سودآور باشد. اگر باشگاه مشتریان خود را کاملاً با تخفیف های بالا و نامعقول ایجاد کنید، نه تنها پس از مدتی ضرر خواهید کرد، بلکه باعث می شوید مشتریانتان نیز به این عادت بد عادت کنند و همیشه انتظار تخفیف های زیادی از شما داشته باشند. بنابراین برای داشتن یک باشگاه مشتریان موفق از همان ابتدا فرهنگ تخفیف متعادل را ایجاد کنید. به عنوان مثال، پیتزا پاپا جان (Papa John Pizza) در هنگام ثبت نام در سایت به مشتریان خود یک پیتزای 100 دلاری رایگان می دهد. علاوه بر این، به ازای هر خرید آنلاین 5 دلاری، یک امتیاز دریافت می‌کنید و با کسب 25 امتیاز، می‌توانید یک پیتزای فوق‌العاده رایگان دریافت کنید. این نوع تخفیف ممکن است برای مشتریان بسیار جذاب به نظر برسد اما پس از مدتی می تواند ضرر مالی زیادی به شرکت وارد کند.

بیشتر بخوانید: اهمیت نرم افزار CRM چیست؟

 

انواع مختلف باشگاه های مشتریان کدام اند؟

امروزه ما می توانیم انواع مختلفی از مفاهیم وفاداری را در بازار ببینیم. هیچ “اندازه ای مناسب برای همه” وجود ندارد، اما بر اساس اهداف موجود و اینکه مشتری چگونه باید به نظر برسد، این مفهوم باید برای ارائه بهترین اثر ممکن تطبیق داده شود. رایج ترین انواع ایده ها این پنج ایده هستند که احتمالاً آنها را از باشگاه های مشتریانی که به آنها تعلق دارید می شناسید:

  • باشگاه مشتریان سنتی: باشگاه مشتریان سنتی اغلب مزایای ثابتی روی محصولات و خدمات دارد و به طور قابل توجهی با پیشنهادات تبلیغاتی کار می کند.
  • برنامه شراکتی: برنامه شراکتی به این معنی است که چندین برند بخشی از یک برنامه هستند تا به افزایش ارزش و مزایای مشتریان یا اعضا کمک کنند.
  • برنامه امتیاز: در یک برنامه امتیازی، به مشتریان امتیازهایی داده می شود که می توانند برای خریدهای بعدی از آنها استفاده کنند. مشتریان به‌جای تخفیف، به‌عنوان مثال، به ازای هر ریالی که خرج می‌کنند، یک امتیاز جایزه دریافت می‌کنند که می‌توانند در خرید بعدی از آن استفاده کنند.
  • برنامه سطح بندی: در یک برنامه سطح بندی، مشتریان بر اساس سطوح مختلف بر اساس خرید دسته بندی می شوند که در آن هر گروه مزایای دیگری و وضعیت رو به افزایشی را ارائه می دهد. فرم استاندارد طلا، نقره و برنز است.
  • اشتراک (subscription): این یک نوع نسبتاً جدید از باشگاه مشتریان است که به طور فزاینده ای رایج می شود، جایی که شرکت ها به مشتریان پیشنهاد می دهند برای اشتراکی که دسترسی به مزایای انحصاری را می دهد، پرداخت کنند. مزایا می تواند شامل دریافت امتیاز بیشتر در خرید، ارسال رایگان یا دسترسی به محتوای منحصر به فرد باشد.

بیشتر بخوانید: نرم افزار برنامه ریزی استراتژیک چیست؟

 

چک لیست موفقیت با باشگاه مشتریان

  1. متداول ترین تعاملات مشتریان با برندتان را ترسیم کنید. همه روابط مبتنی بر اعتماد هستند و شما با پیدا کردن نحوه مشارکت مشتری در زمانی که می‌خواهند با آنها تماس گرفته شود و پیام‌هایی که مناسب آن موقعیت خاص است، اعتماد ایجاد می‌کنید.
  2. بر روی رفتارهای تک تک مشتریان عمل کنید. ایمیل‌ها را به‌طور خودکار برای کسانی که مثلاً خرید را تکمیل نمی‌کنند، اما محصولات را در سبد خرید می‌گذارند، خودکار کنید. فرکانس و محتوای مرتبط را بر اساس تعاملات، رفتار مشتری و سایر داده هایی که در مورد مشتری دارید تعریف کنید.
  3. هوشمندانه بخش بندی کنید همه چیز را برای همه نفرستید، بلکه مشتریان را بر اساس اولویت محصول، قرار گرفتن در چرخه عمر مشتری یا بر اساس میزان خرج آنها تقسیم بندی کنید. آنهایی که درگیر نیستند و تعامل نمی کنند را حذف کنید و قوانینی را برای زمان رها کردن آنها تعیین کنید.
  4. رضایت مناسب را بخواهید، برای ارسال بازاریابی مجوز بخواهید و در مورد ارتباطی که مشتریان و مشتریان بالقوه می توانند از شما انتظار داشته باشند، شفاف باشید. چک باکس ها را به طور پیش فرض بدون علامت بگذارید. همچنین اطمینان حاصل کنید که داده هایی که جمع آوری می کنید به تجربه بهتر مشتری کمک می کند.

بیشتر بخوانید: برنامه ریزی استراتژیک چیست؟

 

چگونه بر نتایج ایجاد یک باشگاه مشتریان نظارت کنیم؟

در ابتدای باشگاه مشتریان، زمانی که تعداد کمی از اعضا وجود دارد، می توانید با همه آنها تلفنی صحبت کنید و نظرات آنها را دریافت کنید. اما با افزایش تعداد اعضا، دیگر این امکان وجود نخواهد داشت، بنابراین بهتر است روش های دیگری مانند ارسال ایمیل، ایجاد نظرسنجی از مشتریان، ارسال پیامک را امتحان کنید. تمامی این امکانات در باشگاه مشتریان کارمیز به صورت یکجا قابل پیاده سازی و اجرا می باشند. به محض اینکه اولین عضو به باشگاه مشتریان شما می پیوندد، باید نظارت بر نتایج را آغاز کنید؛ زیرا نظارت بر نتایج و آگاهی از میزان رضایت اعضای باشگاه مشتریان می تواند به شما در تصمیم گیری های آینده کمک کند و دید خوبی از وضعیت باشگاه مشتریان به شما ارائه دهد. سپس در صورت نیاز به تغییر یا اصلاح خاصی می توانید سریعا اقدامات لازم را انجام دهید. علاوه بر تمام این مزایا، این باعث می شود اعضای باشگاه احساس خوبی نسبت به شما داشته باشند زیرا به درخواست های آنها گوش می دهید. این همچنین احتمال تبدیل شدن آنها به مشتریان وفادار شما را افزایش می دهد.

 

نتیجه گیری

در بازار بسیار رقابتی کنونی، باشگاه مشتریان ویژگی است که می تواند شما را از دیگران متمایز کند. با دنبال کردن مراحل ذکر شده در این مقاله، می توانید یک باشگاه مشتریان موثر داشته باشید که تجربه مشتری را افزایش می دهد. در نهایت جذب مشتریان جدید و جلب وفاداری مشتریان قدیمی مهمترین اهدافی است که با ایجاد یک باشگاه مشتریان می توانید به آنها برسید.

 

نظرات شما برای ما ارزشمند است! برای کمک به ارتقای کیفیت مقالات و تکمیل موضوعات مطرح‌شده، دیدگاه خود را در انتهای این مقاله ثبت کنید. مقالات مرتبط با موضوع باشگاه مشتریان نیز برای مخاطبان سایت کارمیز به اشتراک گذاشته شده است. همچنین اگر مایل به دریافت مشاوره یا آشنایی بیشتر با امکانات نرم افزار کارمیز هستید، از طریق ارسال فرم با ما در ارتباط باشید.

 

اشتراک گذاری:

سولماز رضایی

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *